Головна  →  Новини  →  21 грудня 2017

В бюджеті Києва на 2018 рік значно збільшено фінансування сфер освіти та охорони здоров’я

В бюджеті Києва на 2018 рік значно збільшено фінансування сфер освіти та охорони здоров’я

У проекті бюджету Києва на 2018 рік значно збільшені видатки на сфери освіти та охорони здоров’я. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко перед розглядом проекту бюджету столиці на 2018 рік в Київраді.

«Розуміючи, що інвестувати треба в майбутнє, ми знову значно збільшили фінансування на освіту та виховання наших дітей. Це і кошти школам та садкам, і нові спортмайданчики та шкільні стадіони, і надбавки педагогам, і багато іншого», – сказав Віталій Кличко.

За словами мера, видатки на освітні цілі, за проектом бюджету, складатимуть 13,6 млрд грн. При цьому на охорону здоров’я передбачили 9,2 млрд грн, а на соціальний захист – 8,6 млрд грн.

Мер Києва нагадав, що цього року у столиці відкрили 10 новозбудованих та відреконструйованих дитсадків та 3 нових школи на понад 1700 учнів. Віталій Кличко підкреслив, що це найкращий показник за останніх 12 років в столиці та в Україні.

«Ми і надалі плануємо будувати і вводити в експлуатацію нові навчальні заклади, щоб наші діти отримували знання в комфортних умовах і за сучасними технологіями», – підкреслив Віталій Кличко.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку