Головна  →  Новини  →  10 січня 2018

Шкільний дзвоник після довготривалої перерви!

Шкільний дзвоник після довготривалої перерви!

280-ту школу, що у мікрорайоні Бортничі Дарницького району міста Києва відкрито після капітального ремонту! Сьогодні, 10 січня, діти розпочали навчання в оновленій школі.

Вчителі, діти та батьки не впізнали рідну альма-матір. Класи повністю відремонтували, зі старого залишилися лише стіни. У школі відремонтували та утеплили фасад та дах, замінили старі вікна на енергозберігаючі, замінили світильники та опалювальні прилади, оновили спортивну залу та їдальню, додатково облаштували танцювальну залу та гардероби. Повна термомодернізація будівлі дозволить зберігати до 30% тепла у школі. 

Сучасний підхід та свіжий погляд на комфорт дітей під час освітнього процесу видно неозброєним оком.

Школа відновлена з любов’ю до дітей!

Облаштувати звичайну школу до рівня євростандартів було непросто. Спільні зусилля в.о. голови Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації Василя Лозового, радника із загальних питань в.о. голови Дарницької РДА та координатора Громадського Руху «Тут починається Київ» Геннадія Сінцова,  начальника управління освіти Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації Євгенії Списовської дали свій результат.

Наступний крок - благоустрій навколишньої території та будівництво сучасного стадіону.

Сьогодні вкрай потрібно будувати нові школи і садочки та реконструювати старі освітні заклади. Достатня кількість та комфортні умови для навчання дітей – одне з пріоритетних завдань Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації на 2018 рік.

Разом ми цього досягнемо!!!

СТАЛО

Перейти до спискуВерсiя для друку