КМДА Київська міська державна адміністрація


12 січня 2018

Колектив Бортницької школи №280 вдячний за зміни у навчальному закладі

Колектив Бортницької школи №280 вдячний за зміни у навчальному закладі

Вчора 10 січня 2017 року у школі №280 Дарницького району мкр-ну Бортничі відбулися загальні збори трудового колективу, батьків та підрядних організацій, що займалися реконструкцією цього навчального закладу.
Протягом 2017 року школа зазнала багато приємних змін як у навчально-виховному процесі, так і в матеріально-технічній базі. За сприяння у її зміцненні педагогічний колектив та громадськість висловили щиру подяку людям, які безпосередньо тримали руку на пульсі усього процесу відновлення школи, а саме: в.о. голови Дарницької РДА В.ЛОЗОВИЙ, радник голови із загальних питань та координатор Руху «Тут починається Київ» Г.СІНЦОВ, начальник управління освіти Дарницької РДА Є.СПИСОВСЬКА, будівельники підрядних організацій, які отримали подяки за вагомий особистий внесок у соціально-економічний та культурний розвиток Дарницького району. 
Радує і те, що у скрутні моменти допомагають батьки та меценати, а саме – депутат Верховної Ради України, обраний від Дарницького району В.СТАШУК, який подарував школі аудіоапаратуру. На заході також були присутні депутат Київської міської ради А.ЗАДЕРЕЙКО та лідер Всеукраїнського жіночого руху «За вільну Україну», член Ради волонтерів при Дарницькій районній в місті Києві державній адміністрації Р.ШМАТКО.
Після зимових канікул діти розпочали навчання в оновленій середній загальноосвітній школі №280, яку відтепер сміливо можна називати візитівкою мікрорайону Бортничі.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.