КМДА Київська міська державна адміністрація


17 січня 2018

Дарницький район очищується від снігу

Дарницький район очищується від снігу

На території Дарницького району посилено заходи з прибирання снігу. 486 осіб та 52 одиниці снігоприбиральної техніки комунальників протистоять негоді.

Станом на 09:00 17 січня 2018 року снігоприбиральна техніка працює дорогах та тротуарах столиці, і житлово-експлуатаційних дільницях, прибираються двори та міжквартальні проїзди, парки та сквери. Також до робіт, у разі потреби, буде залучено евакуатори, які прибиратимуть ті авто, що припарковані неналежним чином та заважають роботі снігоприбиральній техніці.

З початком снігопаду, у цілодобовому режимі, забезпечені усім необхідним інвентарем, працівники комунальних підприємств Дарницького району невпинно прибирають балансові території від снігу. Очищення засніжених вулиць, парків, скверів із застосуванням снігоприбиральної техніки та вручну. Дбаємо про безпеку та комфорт.

Всі працівники КЕРУЮЧОЇ КОМПАНІЇ працюють в посиленому режимі, вся снігоприбиральна техніка підприємства в роботі.

Структурні підрозділи підприємства посилено працюють на своїх підзвітних територіях для ліквідації наслідків снігопаду. Двірники КЕРУЮЧОЇ КОМПАНІЇ оперативно розчищають двори житлових будинків від снігу та посипають території протиожеледними сумішами.

Поради водіям: дотримуйтесь швидкісного режиму, дистанції, відмовляйтеся від ризикованих маневрувань, які за несприятливих погодних умов можуть привести до аварійних ситуацій; при наближенні до пішохідних переходів і місць розташування дитячих установ знижуйте швидкість до мінімуму; не забувайте увімкнути габаритні чи протитуманні фари; за погіршення погодних умов з інтенсивним випаданням снігу та ожеледицею на дорогах не використовуйте автотранспорт із літніми шинами. Окрім цього, водіям рекомендують на період снігопаду скористатися громадським транспортом, аби не створювати заторів та дозволити снігоприбиральній техніці безперешкодно курсувати містом.

Довідник по прибиранню снігу у Дарницькому районі міста Києва



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.