Головна  →  Новини  →  17 січня 2018

Прибирання снігу на території всього Дарницького району на контролі у голови

Прибирання снігу на території всього Дарницького району на контролі у голови

Сьогодні зранку в.о. голови Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації В.ЛОЗОВИЙ провів оперативну нараду з керівниками комунальних служб району щодо прибирання снігу.

Наразі ситуація контрольована, робота триває. Комунальники працюють у посиленому режимі, задіяні всі людські ресурси та матеріально-технічні засоби. Роботу снігоприбиральної техніки ускладнюють хаотично припарковані на узбіччі автомобілі.

Перші підсумки з прибирання снігу, станом на 12:00 зокрема у Дарницькому районі, оптимістичні: магістральні шляхи вже прибрано, триває очищення від снігу тротуарів, міждворових проїздів, прибудинкової території, наземних переходів, сходів підземних переходів тощо.

 На нараді комунальні служби отримали нові завдання від очільника району. «Всі служби працюють цілодобово. І наше завдання зараз - зробити все, щоб місто не зупинилося. Вся комунальна техніка у Дарницькому районі зараз розчищає вулиці від снігу. Також ще раз звертаюся до водіїв Дарницького району, щоб завтра та післязавтра 18-19 січня вони по можливості залишили машини вдома і скористалися громадським транспортом. Адже саме на завтра, синоптики прогнозують пік снігопадів», - наголосив Василь Борисович.

Перейти до спискуВерсiя для друку