Головна  →  громадська рада  →  24 січня 2018

Історії успішних людей Дарниці

Громадська рада при Дарницькій районній в місті Києві державній адміністрації та благодійна організація «Фонд «Асперн» спільно започатковують новий проект – «Історії успішних людей Дарниці».

Виховуючи молоде покоління, ми вчимо його жити економно та не витрачати своє життя марно, аналізувати свої дії, звертати увагу на  помилки та допомагати іншим.

Метою даного проекту є мотивування дітей та молоді до прагнення стати успішними у житті та показати, як успіху досягли люди, котрі вийшли з низів суспільств, проте у своєму житті сягнули великих висот. Ми хочемо донести до наших дітей, що задля досягнення будь-якої мрії потрібно не тільки повірити у свої сили, але і докласти чимало зусиль, невтомно працювати, постійно покращувати свої знання та вміння, активно послуговуватися ними у житті.

Ми будемо знайомити дітей з біографіями людей, які пройшли нелегкий шлях життя, проте досягли успіху. Багато з них посіли керівні посади, стали успішними підприємцями, отримали пошану з боку суспільства. Кожна така людина починала з малого, долала чимало складнощів на своєму шляху, але не зупинялася і тому врешті досягла мети.

Таких людей у світі набагато більше, ніж здається на перший погляд. Чимало з них походять з Дарницького району, як і наші діти. Тому на мотивувальні виступи ми будемо запрошувати успішних людей Дарницького району м. Києва, щоб вони були взірцями для наших вихованців, прикладами, на які варто орієнтуватися.

Перша зустріч у рамках проекту “Історії успішних людей Дарниці” відбудеться в четвер 25 січня 2018 року о 16.30 у Центрі інтегративного професійного навчання дітей та молоді за адресою вул. Харківське шосе 121/3.

Фотозвіт зустрічі з директором спеціалізованої загальноосвітньої школи №314 Жебчуком І.В.

Перейти до спискуВерсiя для друку