Головна  →  Новини  →  25 січня 2018

Приєднуйтесь до акції "Зігрій серце солдата"

Приєднуйтесь до акції "Зігрій серце солдата"

Шановні дарничани! Події на сході нашої країни не закінчилися, вони лише змінили форму. Чергова зимова пора вносить свою специфіку на лінії розмежування та перевіряє на міцність кожного нашого захисника. 

Саме тому, запрошуємо вас долучитись до чергового етапу благодійної акції «Зігрій серце солдата» по збору гуманітарної допомоги нашим військовим, які забезпечують національну безпеку і оборону, дають відсіч і стримують збройну агресію Російської Федерації безпосередньо у Донецькій та Луганській областях.
«Акція "Зігрій серце солдата" діє вже третій рік поспіль. Уявіть собі, протягом лише 2017 року волонтерами Дарницького району столиці було зібрано та відправлено майже 100 тон гуманітарної допомоги. Саме тому я впевнена, ми переможемо. У нас іншого виходу немає. Хоч і важко. Але я оптиміст! Все завдяки тим людям, що долучаються до нашої акції та тим бійцям, що знаходяться на передовій, захищаючи кожного з нас», - розповідає лідер «Всеукраїнського руху за вільну Україну», член ради волонтерів при Дарницькій РДА Раїса Шматко та закликає приєднатися до акції! Раїса приймала активну участь на Майдані під час Революції Гідності. З початку військових дій на Сході країни займається волонтерством. 
Потреби бійців, як і в будь-кого з нас – елементарні та звичні для кожного. Їм необхідне все, починаючи від шкарпеток, вологих серветок, кави, чаю, смачного печива, закінчуючи медичними препаратами та індивідуальними засобами захисту. 
Ви можете принести засоби гігієни, продукти тривалого зберігання, лікарські засоби, теплі речі, художню літературу, дитячі малюнки та листівки, які зігрівають мужніх та сильних захисників незалежної України та надають їм крила і наснагу впевнено та незворушно протриматись до нашої перемоги!
Давайте об’єднаємо наші зусилля та допоможемо військовим тим, чим є можливість поділитись та зробити їхнє перебування на сході України комфортним.
Бійці будуть раді нашій допомозі. Їм приємно відчувати тепло та турботу кожного з нас. 
Гуманітарну допомогу можна принести до Ради волонтерів при Дарницькій райдержадміністрації (О.Кошиця, 11) з права від центрального входу. Вас зустрічатиме Раїса Шматко – лідер «Всеукраїнського руху за вільну Україну», член ради волонтерів при Дарницькій РДА. 
Забезпечує бійців виключно на передовій, «нульовій» лінії фронту. 


Приходьте 03 лютого 2018 року у суботу, (або якщо вам буде зручніше у п’ятницю, протягом робочого дня) в приміщення Ради волонтерів (вул. Кошиця, 11) з 10:00 до 21:00!


Із зібраною гуманітарною допомогою Раїса відправиться до бійців 93-ї ОМБ та ДБ «ОУН» до зони забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації безпосередньо у Донецькій та Луганській областях .

І насамкінець – перелік найнеобхідніших речей, в яких наразі відчувається найгостріша потреба:
ЗАСОБИ ГІГІЄНИ:
-туалетне та господарське мило;
-зубна паста та щітки;
-пінка для гоління;
-одноразові станки для гоління;
-шампуні;
-туалетний папір;
-вологі серветки.
ОДЯГ:
-шкарпетки;
-футболки;
-труси.
ЇЖА:
-чай;
-печиво;
-цукор;
-крупи;
-консервація;
-рибні та м’ясні консерви;
-тушонка;
-макарони;
-цигарки.

Про подальшу долю усього, що ви принесли, можете дізнатися у фото та відео звітах, які розміщує пані Раїса на своїй сторінці мережі facebook.
Велику подяку також висловлюємо особисто – настоятелю Свято-Ольгинської церки отцю Всеволоду, закладам освіти та медицини району, які щосуботи приносили гуманітарну допомогу зібрану небайдужими громадянами. Дякуємо вам усім та сподіваємося на вашу участь у акції 03 лютого 2018 року!

Перейти до спискуВерсiя для друку