КМДА Київська міська державна адміністрація


7 лютого 2018

До уваги всіх суб’єктів, що надають соціальні послуги на території міста Києва!

Інформуємо, що відповідно до наказу Міністерства соціальної політики України 20.01.2014 №28 «Про затвердження Порядку визначення потреб населення адміністративно-територіальної одиниці у соціальних послугах» (далі – наказ) розпочато процес оцінки потреб населення міста Києва у соціальних послугах.

Також у 2018 році на виконання рішення Київської міської ради від 03.03.2016 № 116/116 «Про затвердження міської цільової програми «Турбота. Назустріч киянам» на 2016-2018 роки, а саме закупівлі додаткових соціальних послуг шляхом соціального замовлення Департаменту соціальної політики виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) (далі – Департамент) буде використовувати додаткову форму збору потреб населення у соціальних послугах за формами Google Table (доступ можливо отримати звернувшись до Департаменту або районного управління праці та соціального захисту).

Звертаємо увагу всіх суб’єктів, що надають соціальні послуги на території міста Києва, що до 2 березня 2018 року необхідно проаналізувати та подати до районного управління праці та соціального захисту (якщо організація працює на території одного з районів м. Києва) або до Департаменту соціальної політики виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) (далі – Департамент) інформацію за формою, що визначена вищезазначеним наказом та додатковою формою.

Ознайомитися із наказом Мінсоцполітики та завантажити відповідні додатки можна за посиланням (http://zakon3.rada.gov.ua/laws/show/z0253-14).

У разі виникнення запитань  просимо звертатися до Департаменту за адресою: просп. Комарова, 7, к. 112, тел. 455-23-45 або на електронну адресу:  dsp_[email protected].

Відповідальна особа: у Департаменті - заступник директора Черкашина Людмила Борисівна (тел. 408-61-88), головний спеціаліст відділу організації діяльності підпорядкованих інтернатних установ та реформування системи соціальних послуг – Опанасюк Олександра (тел. 455-23-45); у управлінні праці та соціального захисту населення Дарницької районної місті Києві державної адміністрації – заступник начальника управління Захаров Юрій Анатолійович (тел. 560-00-16).



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.