Головна  →  Новини  →  15 лютого 2018

Шановні воїни-інтернаціоналісти, учасники бойових дій, родини загиблих воїнів!

Шановні воїни-інтернаціоналісти, учасники бойових дій, родини загиблих воїнів!

Сьогодні громада Дарницького району відзначає чергову річницю виведення радянських військ з Афганістану і День вшанування учасників бойових дій на території інших держав!

Минуло вже 29  років з того моменту, коли остання колона радянських військ була виведена з Республіки Афганістан. В цей день біль втрати тих, хто не дочекався своїх близьких та рідних стає не таким відчутним, адже його поділяє вся країна.

З кожним роком все далі історія відділяє нас від вогняних років афганської війни. Але час непідвладний викреслити з нашої пам’яті героїчні подвиги, приклади мужності і вірності військовому обов’язку, які продемонстрували тисячі відданих синів і дочок України, долею одягнених у солдатські шинелі.

Ви завжди для всіх були і є прикладом мужності і відваги, зразком людей, для яких обов`язок – це не просто слово, а норма поведінки, суть життя. Ви, воїни-інтернаціоналісти, – народ стійкий, мудрий і добросовісний. Ви допомагаєте один одному, сім’ям загиблих. Сьогодні, коли в Україні дуже складна ситуація, у вашому досвіді і вашій мудрості потребує наша країна. Разом ми повинні зробити все можливе, щоб зберегти мир в нашому районі і знайти мир в нашій країні

З глибокою шаною згадуємо сьогодні усіх, хто загинув під час виконання свого військового обов’язку за межами України, з особливим болем згадуючи війну в Афганістані та військові дії на сході нашої країни.

Усім нашим воїнам бажаю міцного здоров’я, оптимізму, родинного щастя та благополуччя.

Нехай завжди над нами буде мирне небо!

 

в.о. голови                                                                                                      В.ЛОЗОВИЙ

 

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку