Головна  →  Новини  →  16 лютого 2018

16 нових ОСББ з’явилися у Дарницькому районі за минулий рік

16 нових ОСББ з’явилися у Дарницькому районі за минулий рік

Станом на 01 січня 2018 року у Дарницькому районі створено 189 ОСББ, із них протягом 2017 року - 16 ОСББ. Процес створення ОСББ триває. 
За підсумками 2017 року Дарницька райдержадміністрація зайняла 2 місце за кількістю створених ОСББ у місті Києві. 
Наразі, на території Дарницького району, крім КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду», об’єднань співвласників багатоквартирних будинків – ОСББ, (кількість яких зростає) та житлово-будівельних кооперативів послуги з обслуговування житлового фонду надають такі організації, як: ТОВ «Новобудова», КП «Житло-сервіс», ТОВ «Ковальська - житлосервіс», ТОВ «Експлуатаційна компанія «Комфорт-майстер», ТОВ «Фірма «Компас», ДП «Дарниця-1», ТОВ «Рада», ТОВ «Юкрейніан Сіті Сервіс», ТОВ «Рада-2», ТОВ «Аркада - Житлосервіс», ТОВ «Промінь-С», ТОВ «Управлінська компанія «Житло-Сервіс», ТОВ «Київ Комфорт Сервіс», ТОВ «Форвард Київ-сервіс 09» та інші.
Дарницькою райдержадміністрацією спільно з Департаментом житлово-комунальної інфраструктури у лютому та листопаді 2017 року проведено масштабну інформаційно- роз’яснювальну роботу щодо реалізації у 2017/2018 роках енергоефективних заходів у житлових будинках міста Києва, в яких створені ОСББ, а також у кооперативних будинках.
За результатом Конкурсу проектів з реалізації енергоефективних заходів визначено 82 найбільш енергоефективних проекти, які будуть реалізовані в поточному році в межах бюджетних призначень, передбачених у бюджеті міста Києва на зазначені цілі. Серед переможців 24 ОСББ та ЖБК Дарницького району міста Києва.

Перейти до спискуВерсiя для друку