Головна  →  Новини  →  21 лютого 2018

За кількістю торгових місць та площею ярмарок на вулиці Ревуцького найбільший ярмарок у Києві

За кількістю торгових місць та площею ярмарок на вулиці Ревуцького найбільший ярмарок у Києві

З метою забезпечення мешканців району та міста Києва якісними та безпечними продовольчими товарами, продукцією рослинництва, тваринництва і продуктами їх переробки, іншими продуктами харчування, товарами першої необхідності та для запобігання торгівлі у невстановлених місцях, впродовж 2017 року організовано та проведено (на вулиці Ревуцького) 40 сільськогосподарських ярмарок. За кількістю торгових місць та площею ярмарок на вулиці Ревуцького найбільший ярмарок у Києві.

Загалом на сільськогосподарських ярмарках у районі завезено та реалізовано 18948,0 тонн продуктів харчування для населення, з них: 9345,2 тонн картоплі, плодоовочевої продукції, фруктів; 9602,8 інших продовольчих товарів (м’яса тваринного, риби живої, мороженої, м’яса птиці, бакалійних товарів, молочної продукції, ковбасних, кондитерських виробів, інших продуктів харчування).

У ярмаркових заходах взяли участь 21473 підприємства харчової та переробної промисловості, фермерських господарств та одноосібних громадян - виробників власної сільськогосподарської продукції із багатьох областей України і міста Києва. Традиційно на ярмарках сільськогосподарська продукція від виробника пропонувалась за роздрібними цінами нижче на 10-15% ніж в торговельній мережі міста Києва.

З метою більш повного задоволення попиту киян та гостей столиці на посівні матеріали квітів та овочів, саджанців фруктових дерев і ягід, садовий реманент та супутні товари, за сприянням Дарницької райдержадміністрації 08.04.2017 на вулиці Ревуцького організовано та проведено загальноміський ярмарок. У якому взяли учать 10 районів міста Києва, розмістивши торгові комплекси на 250 торговельних місцях.

З метою належної організації і проведення ярмаркових заходів забезпечувалась організація  встановлення мобільних біотуалетів, мобільного «Куточка споживача» (з контрольними електронними вагами, «Книгою скарг і пропозицій», графіком роботи), інформаційного стенду з рекомендованими роздрібними цінами. Забезпечувалась організація прибирання і вивезення сміття районними службами. Спільно з фахівцями Головного управління Держпродспоживслужби в м. Києві постійно здійснювався контроль за якістю і безпекою привезеної продукції.  

Перейти до спискуВерсiя для друку