КМДА Київська міська державна адміністрація


23 лютого 2018

Публічний звіт в.о. голови Дарницької РДА Василя Лозового за 2017 рік

Публічний звіт в.о. голови Дарницької РДА Василя Лозового за 2017 рік

Сьогодні, 23 лютого 2018 року відбувся публічний звіт голови Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації за 2017 рік, Громадський звіт Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації за 2017 рік.

 

В.о. голови Василь Лозовий з метою забезпечення належної прозорості та інформування громадськості, відзвітував щодо підсумків діяльності за 2017 рік. 

 

Зі звітом про підсумки діяльності за своїми напрямами також виступили заступник голови П.ЗАХАРЧЕНКО, керівник апарату М.КАЛАШНИК та начальник фінансового управління Л.КОМИШНИК (у відповідності до ст. 28 Бюджетного кодексу України - інформація про виконання бюджетних показників бюджету міста Києва за 2017 рік, доведених Дарницькій РДА, як головному розпоряднику бюджетних коштів до виконання).

 

 

Публічний виступ керівництва Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації проходив за участі представників Громадської ради, громадських об’єднань, організацій роботодавців, професійних спілок, некомерційних організацій, експертів відповідних галузей, небайдужих мешканців району та представників ЗМІ.

 

Публічний звіт в.о. голови Дарницької РДА 

Презентаційні матеріали Публічного звіту голови Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації за 2017 рік (Громадський звіт про роботу Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації за 2017 рік).

Відеотрансляція Публічного звіту в.о. голови Дарницької РДА Василя Лозового за 2017 рік (частина 1)

Відеотрансляція Публічного звіту в.о. голови Дарницької РДА Василя Лозового за 2017 рік (частина 2)

Відеотрансляція Публічного звіту в.о. голови Дарницької РДА Василя Лозового за 2017 рік (частина 3)



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.