КМДА Київська міська державна адміністрація


14 березня 2018

14 березня – ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОГО ДОБРОВОЛЬЦЯ

14 березня – ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОГО ДОБРОВОЛЬЦЯ

Сьогодні вся держава відзначає День українського добровольця.

Не дивлячись на те, що в Україні довгий час добровольчий рух не був аж надто розповсюдженим, в останні роки, з початком бойових дій на сході, він значно активізувався.

Добровольці — справжні Герої України, які першими стали на захист Батьківщини, не чекаючи на мобілізацію, першими записалися у добровольчі батальйони.

Вони приклад патріотизму та любові до рідної землі. На прикладі теперішніх добровольців будуть вчитися прийдешні покоління.

Завдячуючи їхнім зусиллям вдалось не допустити швидкого просування ворога по українській землі.

Я схиляю голову перед світлою пам’яттю тих героїв-добровольців, яким не судилося повернутися до рідних домівок. Вони завжди залишаться в наших серцях.

Вічна їм пам'ять!

Від усієї дарницької громади висловлюю глибоку подяку всім жителям району, хто ніс і несе військову службу в зоні АТО, захищаючи українську землю, ризикуючи здоров’ям та життям. Ваша стійкість, витримка та самовіддане служіння українському народу гідне для наслідування прийдешніми поколіннями. Також, висловлюю велику вдячність та повагу тим добровольцям, які сьогодні мужньо захищають честь і гідність рідної країни, рідної землі.

Слава Україні!

В.о. голови                                                               В.ЛОЗОВИЙ



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.