КМДА Київська міська державна адміністрація


19 березня 2018

До Дня працівників ЖКГ – відзначили найкращих

До Дня працівників ЖКГ – відзначили найкращих

З нагоди професійного свята – Дня працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення у Дарницькому районі столиці привітали зі святом людей, що своєю працею цілодобово забезпечують повноцінну життєдіяльність господарства.

Звертаючись до комунальників, в.о. голови В.ЛОЗОВИЙ наголосив, що житлово-комунальне господарство – це важлива соціальна галузь, від налагодженості роботи якої залежать комфорт і затишок у домівках громадян, благоустрій території, чистота і порядок на наших вулицях, у дворах, парках, скверах, інших місцях Дарницького району.

В.ЛОЗОВИЙ побажав учасникам урочистого зібрання та всім, хто в цей час ніс трудову вахту, міцного здоров’я, добра, миру, родинного затишку і якомога більше подяк за свою роботу. Кращим працівникам житлово-комунальної галузі міста були вручені відзнаки.

Зокрема, відзначені грамотами кращих працівників дорожнього господарства, озеленювачів, двірників, прибиральниць, водіїв.

Це свято цих людей, які щодень непомітні, щодень створюють матеріальні блага, щодень обслуговують населення: прибирають вулиці, перевозять населення, дають тепло в квартири, дають гарячу воду, холодну воду.

Нагороджені працівники зізнаються, таке святкове відзначення – це приємно, але хочеться, щоб люди більше цінували їхню роботу щоденно.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.