КМДА Київська міська державна адміністрація


4 квітня 2018

Блокпост пам'яті. Дарниця. Війна, якої немає...

Блокпост пам'яті. Дарниця. Війна, якої немає...

Сьогодні, 04 квітня 2018 року у школі №290 (вул.Ревуцького,13а) урочисто відкрилася унікальна виставка-музей «БЛОКПОСТ ПАМ’ЯТІ. ДАРНИЦЯ». Виставка проводитиметься за підтримки: Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації, районного Управління освіти, ГР "Тут починається Київ", ГО "Дарницька Громадська Варта", ГО "Браття", ТОВ "Активна Країна", народних депутатів України Олександра Супруненка та Віталія Сташука, депутатів Київської міської ради Віталія Павлика та Юрія Сулиги.

Композиція виставки уособлює криваву ціну, яку платить український народ за право вільно жити на своїй землі. У день відкриття на виставці були присутні волонтери, громадські організації, рідні й близькі загиблих воїнів-героїв не тільки Дарницького району, а й всієї України.  

Експонати виставки байдужими не залишать нікого!

"Блокпост Пам'яті" - це пересувна виставка, що представлена у 34 вітринах, де зібрано понад 400 експонатів: документи та речі загиблих військовослужбовців ЗСУ, бійців добровольчих батальйонів, Національної гвардії України, співробітників МВС та СБУ. 

Творці експозиції, присвятили її всім загиблим в АТО українцям. Виставка розказує правду про ВІЙНУ, яку вам ніколи не покажуть по телевізору! Зібрані експонати є унікальними. Окреме місце на виставці займає меморіальна композиція на честь 34 героїв дарничан, воїнів АТО, що душу й тіло віддали за нашу з вами свободу.

         Відвідайте виставку та віддайте шану нашим захисникам.

Виставка триватиме до 1 червня 2018 року. Вхід ВІЛЬНИЙ.

Графік роботи:

Робочі дні: з 10:00 до 16:00 - організовані екскурсії для учнів навчальних закладів Дарницького району. З 16:00 до 20:00 - вхід для всіх охочих.

Вихідні дні: з 10:00 до 20:00 - вхід для всіх охочих.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.