КМДА Київська міська державна адміністрація


10 квітня 2018

Урочисті проводи дарницьких призовників до лав Збройних Сил України

Урочисті проводи дарницьких призовників до лав Збройних Сил України

Служба в Армії – це школа мужності, хоробрості і стійкості, особливого гартування волі та характеру, які залишаються у людини на все життя.

Сьогодні в районному військовому комісаріаті по вул. Бориспільській відбулися урочисті проводи призовників  весняного призову 2018 року на строкову службу до лав Збройних Сил України.

Цього теплого весняного дня щоб провести хлопців в залі зібралися батьки, родичі, численні друзі, подруги та кохані тих, хто виконуватиме почесний обов’язок перед державою і поповнить ряди захисників нашої Вітчизни.

Відкриваючи захід військовий комісар Дарницького районного військового комісаріату В.ЧЕКАЛЕНКО, звертаючись до присутніх зазначив, що до захисту Батьківщини першими приєднаються  12 найкращих синів Дарниці.

У своєму виступі військовий комісар одразу заспокоїв мешканців Дарницького району, зауваживши, що призову підлягають виключно чоловіки призивного віку 1990 – 1997 року народження. Водночас, жодний з них не потрапить до зони АТО.

Із напутніми словами комісар звернувся до призовників зазначивши, що військова служба є почесним обов’язком кожного громадянина і висловив свої переконання, що перебування в армії надасть їм впевненості, мужності та підвищення фізичного стану .

Зі словами вітання і найкращими побажаннями перед новобранцями виступили керівник апарату Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації М.КАЛАШНИК, який побажав юнакам міцного здоров’я, успіхів, з честю виконати почесний обов’язок громадянина України, змужнілими і здоровими повернутися додому, де на них чекатимуть їхні батьки та рідні.

У своїх виступах керівники зазначали, що служба у Збройних Силах нашої держави є відповідальною і почесною місією, що перед хлопцями нелегке випробування, але саме армія допоможе їм зміцнити свій дух і тіло. А ще побажали, щоб той час, який хлопці там проведуть, не пройшов для них марно, щоб вони збагатились новими знаннями і обов’язково новими друзями. У ході церемонії новобранцям вручили військові квитки. Благословив завтрашніх солдатів на новий, відповідальний і дуже непростий етап їхнього життя настоятель Свято-Ольгинської парафії отець Всеволод, який окропив хлопців свяченою водою. До всіх побажань, які в цей урочистий день надійшли на адресу призовників, приєдналися вихованці дитячого ясла-садочку Дарницького району, які подарували присутнім чудові вірші. На згадку про цю хвилюючу мить зроблено колективне фото.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.