КМДА Київська міська державна адміністрація


17 квітня 2018

18-та річниця благодійної організації «Фонд «Асперн»

18-та річниця благодійної організації «Фонд «Асперн»

13 квітня 2018 року відбувся захід з нагоди 18-ї річниці благодійної організації «Фонд «Асперн» та відкриття нового проекту «Заклад соціального захисту безпритульних дітей і навчально-методичного супроводу у Дарницькому районі м. Києва «Віра в життя», який діє за підтримки депутатів Київської міської ради, Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації, Карітас Відень та парафії Асперн, м. Відень (Австрія).

Захід відвідали 54 особи, зокрема: заступник голови Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації П.ЗАХАРЧЕНКО, начальник служби у справах дітей та сім’ї Київської міської державної адміністрації В.ТАНЦЮРА, керівник програм «Фундації Асперн» Х.ТІППЕЛЬ, керівник служби у справах дітей Дарницької в місті Києві державної адміністрації О.ТКАЧЕНКО, керівники і начальники структурних підрозділів Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації, директори навчальних закладів Дарницького району міста Києва та випускники БФ «Асперн». На захід були запрошені: начальник Управління освіти Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації Є.СПИСОВСЬКА, депутат Київської міської ради В.ПАВЛИК, координатор громадського руху «Тут починається Київ» Г.СІНЦОВ.

В урочистій частині відбулося перерізання червоної стрічки президентом БФ «Асперн» В.КОШІЛЬ, заступником голови Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації П.ЗАХАРЧЕНКО та керівником програм «Фундації Асперн» Х.ТІППЕЛЬ.

Друга частина заходу з концертною програмою відбувалась в залі, де гостей радо вітали діти. З вітальними словами до гостей звернулись президент БФ «Асперн» В.КОШІЛЬ, заступник голови Дарницької районної у місті Києві державної адміністрації П.ЗАХАРЧЕНКО, керівник програм «Фундації Асперн» Х.ТІППЕЛЬ та директор служби у справах дітей Київської міської державної адміністрації В.ТАНЦЮРА. А діти, які нещодавно пережили травми та відлучення від батьків, забувши  важке минуле розкрили свої таланти: співали пісні, розповідали вірші та посміхались. До вітальних слів долучились випускники та батьки дітей, яким БФ «Асперн» багато років надає допомогу. 

Гості ознайомились з метою закладу, його напрямками та новими мультифункціональними приміщеннями. Всіх вразило те, що цей заклад розширить можливості діючих програм БФ «Асперн» та обере нові вектори для впровадження інноваційної соціальної роботи в сфері захисту дітей.

Запрошені гості відвідали благодійну ярмарку, де були представлені дитячі вироби. По завершенні святкової програми  гості відвідали фуршет, який був організований за підтримки депутата Київської міської ради В.ПАВЛИКА та інших добродіїв.

Свято заклало початок до реалізації нових ідей, співпраці та нових задумів задля наших дітей, які сьогодні якнайскоріше потребують підтримки і турботи та стають щасливішими і радіснішими з кожним днем. І ще раз повторюємо актуальність девізу БФ «Асперн» - «Коли радіють діти, радіє світ».

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.