Головна  →  Новини  →  25 квітня 2018

Коли перехоплює подих від гордості - фестиваль дитячої творчості «Талановита малеча» Дарницького району

Коли перехоплює подих від гордості - фестиваль дитячої творчості «Талановита малеча» Дарницького району

Cьогодні, 25 квітня у приміщенні середньої загальноосвітньої школи №309 відбувся ХХII  фестиваль  Дарниці «Талановита малеча», що традиційно зібрав близько 400 вихованців дошкільних закладів району. 

За доброю традицією щоквітня у кожному районі столиці проходять фестивалі дитячої творчості, в яких беруть участь виключно вихованці дитячих садків.

У Дарницькому районі фестиваль колись назвали «Талановита малеча». І ось вже 22 роки поспіль він доводить, що недаремно має саме таку назву.

Вже понад 6 тисяч дошкільнят району мали чудову можливість випробувати себе у якості артиста. І для багатьох з них ця перша сцена стала сходинкою до справжньої кар’єри артиста.

Чимало колишніх учасників фестивалю сьогодні мають безліч титулів та нагород, отриманих на престижних вокальних та танцювальних конкурсах. Є серед них і справжні майстри слова.

Фестиваль «Талановита малеча» - подія, на яку чекають, до якої готуються усі працівники дошкільних навчальних закладів району, батьки дітей.

За усі роки існування фестивалю дарницька малеча демонструвала свої здібності у номінаціях «Пісенний вернісаж», «Танцювальна мозаїка», «Оригінальний жанр», «Театральна скарбничка», «Спортивно-хореографічна композиція», «Декламування» та інших.

Педагоги, які беруть участь у підготовці дітей до фестивалю, а це – переважно музичні керівники дитячих садків, постійно знаходять нові ідеї щодо розкриття творчих здібностей вихованців. Саме у цьому і полягає головна мета заходу.

Приємно зазначити, що фестиваль зазвичай проходить за підтримки меценатів, що значно покращує настрій дітей від власного виступу, створює атмосферу справжнього свята.

Гала-концерт цьогорічного ХХII фестивалю «Талановита малеча» відбувся  у середній загальноосвітній школі №309. У ньому взяли участь близько 400 талановитих дошкільнят ДНЗ та ШДС району.

Усіх учасників та глядачів привітали начальник Управління освіти Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації Є.СПИСОВСЬКА та начальник відділу з питань внутрішньої політики, зв'язків з громадськістю та ЗМІ Н.КОЛЯДА.

Колективи-учасники фінального гала-концерту отримали приємні подарунки.

 Щиро дякуємо усім за підтримку талановитої малечі Дарниці.

Перейти до спискуВерсiя для друку