Головна  →  Новини  →  21 травня 2018

«Українська гордість та міць» в рамках національно-патріотичного виховання молоді Дарницького району

«Українська гордість та міць» в рамках національно-патріотичного виховання молоді Дарницького району

18 травня 2018 року Управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації спільно з Прикордонною службою України для студентів Київського медичного коледжу № 3 проведено захід з національно-патріотичного виховання молоді «Українська гордість та міць». 
Під час заходу студенти мали можливість ознайомитись з історією Прикордонної служби України та її окремих частин, оглянути умови проживання та побуту прикордонників. Для учасників заходу були проведені показові виступи з тактичної підготовки, після чого вони мали можливість не тільки оглянути елементи військового спорядження, але й приміряти рюкзак, бронежилет чи шолом. Також для студентів були організовані виставки озброєння та військової техніки.
З особливою увагою студенти – медики віднеслись до показу військово-медичного спорядження та демонстраційних занять щодо надання медичної допомоги.
Протягом всього заходу молодь мала можливість неформально спілкуватись з військовослужбовцями та зважаючи на те, що більшість з них безпосередньо брали участь в антитерористичній операції, викликало жвавий інтерес присутніх. Загалом перебування молоді у військовій частині відбувалось в невимушеній та доброзичливій атмосфері, учасники отримали безліч позитивних вражень та емоцій.
Дякуючи прикордонникам за яскравий захід сподіваємося і на подальшу співпрацю, щоб подібні форми роботи з молоддю стали традиційними.

Перейти до спискуВерсiя для друку