КМДА Київська міська державна адміністрація


6 червня 2018

У Дарницькому районі відбуватиметься зйомка телеканалом «112» реаліті-шоу «Кандидат»

У Дарницькому районі відбуватиметься зйомка телеканалом «112» реаліті-шоу «Кандидат»

Сьогодні до Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації звернулася ініціативна група молодих осіб в рамках зйомки телеканалом «112» реаліті-шоу «Кандидат», що є унікальним соціально-політичним проектом з можливістю без корупції, компромісів із совістю стати народним депутатом України. Уперше, абсолютно прозоро країна буде спостерігати появу нового парламентарія з народу. Учасники вже пройшли відбірковий етап кастингу, на якому презентували власні законопроекти. Це реальний експеримент, адже людина, яка виграє, реально впливатиме на життя в цій країні. Одні учасники зосередилися на окремих, наприклад екологічних ініціативах.

Отже, завтра, 07 червня 2018 року, запрошуємо усіх бажаючих для участі у толоці разом з учасниками реаліті-шоу «Кандидат», що відбудеться о 10:00 год. у сквері на вул. Кошиця, 11.

Довідково інформуємо, що у кастингу взяли участь сто українців у віці від 18 років. Від студентів, блогерів і рок-музикантів до журналістів, громадських діячів та представників місцевого самоврядування. Проект дає шанс стати народним депутатом всім, хто захоплюється політикою.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.