КМДА Київська міська державна адміністрація


7 червня 2018

Щастя без меж, краса без обмежень

Щастя без меж, краса без обмежень
Вчора, в приміщенні Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації відкрилась фотовиставка - проект "Щастя без меж, краса без обмежень", створений МБФ «Волонтерське об’єднання «Крила»». В його рамках було проведено декілька фотосесій, в яких взяли участь дівчата з Центру соціально – психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями Дарницького району міста Києва. У своїй нелегкій, але такій потрібній роботі, "Крила" завжди найбільшу увагу приділяють дітям із інвалідністю. Професійні фотографи проводили зйомки як у студії, так і на свіжому повітрі у ботанічному саду ім. М. Гришка. В зйомках взяли участь 20 моделей. Передати щастя дівчат просто неможливо. Адже їм дали можливість повірити в себе, повірити в те що вони красиві, що вони теж можуть біти моделями і їх будуть знімати професійні фотографи. 
Присутніх на відкритті виставки привітали: представники Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації - керівник апарату М.КАЛАШНИК, начальник управління культури Н.МЕЛЬНИЧУК, директор Центру реабілітації Л.НОВІК, голова правління МБФ «Волонтерське об’єднання «Крила» Я.ТОКАР, голова Дарницької Громадської ради Т.ГОЙКО.
Погодьтесь, краса залежить не тільки від фігури, кольору очей чи волосся, довжини ніг чи стрункості талії. Вона живе у нас в серці. Краса – це іскорки щастя в очах і незгасаючий вогонь у серці. А це те, що не можна обмежити ні в яких рамках.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.