Оголошення про проведення конкурсного відбору громадських організацій для надання фінансової підтримки з бюджету міста Києва

Відповідно до Порядку відбору  громадських організацій для надання фінансової підтримки з бюджету міста Києва, затвердженого рішенням Київської міської ради від 19.04.2018 № 495/4559, розпорядження Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації від 25.05.2018 № 334 «Про створення Комісії з відбору громадських організацій для надання фінансової підтримки з бюджету міста Києва при Дарницькій районній в місті Києві державній адміністрації» повідомляє про початок проведення конкурсного відбору громадських організацій для надання фінансової підтримки з бюджету міста Києва  у 2018 році.

До участі у конкурсному відборі допускаються районні громадські організації, які зареєстровані у встановленому законодавством порядку, мають соціальну спрямованість, потребують фінансової підтримки, заявили про себе в соціумі міста Києва та Дарницького району зокрема і викликали довіру дарничан.

Метою проведення конкурсного відбору є залучення громадських організацій до співпраці з Дарницькою районною в місті Києві державною адміністрацією  шляхом реалізації розроблених ними проектів, спрямованих на виконання завдань і заходів  Стратегії розвитку міста Києва до 2025 року, затвердженої рішенням Київської міської ради від 15 грудня 2011 року № 824/7060 «Про затвердження Стратегії розвитку міста Києва до 2025 року», в частині підвищення рівня соціального захисту окремих категорій населення.

Конкурсні пропозиції подаються громадськими організаціями за такими пріоритетними напрямками:

 1.      Реабілітація та соціальний захист осіб з інвалідністю різних нозологій захворювань (крім осіб з вадами слуху та зору).

2.       Реабілітація та адаптація осіб з вадами слуху та зору.

3.       Проведення комплексної реабілітації та спеціалізованого консультування дітей та молоді з інвалідністю. 

4.       Реінтеграція людей груп ризику (осіб, які звільняються з місць позбавлення волі).

5.     Соціальна реабілітація учасників антитерористичної операції, воїнів-інтернаціоналістів, учасників бойових дій та їхніх сімей.

6.       Соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи.

7.       Соціальна адаптація дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

8.      Забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків.

9.       Соціальна реабілітація та залучення людей похилого віку до активної участі в суспільному житті міста.

10.     Проведення роботи, спрямованої на патріотичне виховання молоді.

11.     Абілітація, заходи із включення до місцевої спільноти, представництво інтересів, розумні пристосування для осіб з інтелектуальними порушеннями та членів їх сімей, які здійснюють опіку та догляд.

12.     Надання інших соціальних послуг.

 

Для участі у Конкурсному відборі громадські організації подають:

 

1) заявку на участь у конкурсному відборі встановленої форми (додається);

2)  копію статуту громадської організації;

3) копію рішення уповноваженого органу про внесення громадської організації до Реєстру неприбуткових установ та організацій;

4) копію витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань;

5)  коротку інформацію про діяльність та досвід роботи громадської організації;

6)  опис проекту за встановленою формою (додаєтьсята кошторис витрат, необхідних для виконання проекту;

7) звіт про використання бюджетних коштів за попередній рік з відповідними підтверджуючими документами (для громадських організацій, які отримали бюджетні кошти у попередньому році).

Учасник конкурсного відбору може подавати одну або декілька конкурсних пропозицій у друкованій та/або електронній формі.

Документи, подані учасником конкурсного відбору, засвідчуються на кожній сторінці підписом керівника та скріплюються печаткою громадської організації.

Конкурсна пропозиція складається державною мовою.

 

Строк подання конкурсних пропозицій - 30 днів з дня оголошення про проведення конкурсного відбору 

(Термін подачі документів від громадських організацій подовжено на два дні  до 02 липня 2018 року включно у зв'язку із святковими днями в Україні 28 червня)

Прийом конкурсних пропозицій здійснюється  

відділом з питань внутрішньої політики, зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації апарату Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації за адресою:

м. Київ, вул. Кошиця, 11, к. 212-213

секретар Комісії: Коляда Наталія Валентинівна, тел.564-90-19

Email: [email protected]        

 28 травня 2018 року

 

 

Особливу увагу просимо звернути на пункти 23 та 25 Порядку відбору  громадських організацій для надання фінансової підтримки з бюджету міста Києва!

 

Порядок відбору громадських організацій для надання фінансової підтримки з бюджету міста Києва

 

Розпорядження №334 від 25.05.2018 "Про створення Комісії з відбору районних громадських організацій для надання фінансової підтримки з бюджету міста Києва при Дарницькій районній в місті Києві державній адміністрації"

 

ЗАВАНТАЖИТИ додатки №2 та №3 до Порядку відбору громадських організацій для надання фінансової підтримки з бюджету міста Києва

Перейти до спискуВерсiя для друку