Головна  →  Новини  →  12 липня 2018

У Дарницькому районі столиці відбулося засідання конкурсної комісії з відбору громадських організацій для надання фінансової підтримки з бюджету міста Києва

У Дарницькому районі столиці відбулося засідання конкурсної комісії з  відбору громадських організацій для надання фінансової підтримки з бюджету міста Києва

Сьогодні у Дарницькій районній в місті Києві державній адміністрації відбулося засідання комісії з питань проведення конкурсного відбору громадських організацій для надання фінансової підтримки з бюджету міста Києва.

На початку засідання виконувач обов’язків  голови райдержадміністрації П.ЗАХАРЧЕНКО наголосив, що головною метою діяльності комісії є справедливий та ефективний розподіл бюджетних коштів з орієнтацією на кінцевий результат. Умови відбору потреб для фінансування всі організації мають однакові.

В рамках роботи члени комісії розглянули та обговорили з керівниками громадських організацій всі подані проекти, оскільки членами комісії було наголошено, що  обиратимуться найактуальніші і суспільно важливі заходи, які можуть отримати фінансову підтримку і принесуть користь громаді.

Усі допущені організації презентували свої проекти та мали змогу довести, що саме їх пропозиція заслуговує на підтримку.

Бажаємо їм успіхів та перемог.

Про результати та переможців повідомимо додатково.

Перейти до спискуВерсiя для друку