Головна  →  Новини  →  20 липня 2018

Особистий прийом громадян – запорука ефективної роботи!

Особистий прийом громадян – запорука ефективної роботи!

Сьогодні виконувач обов’язків голови Дарницької РДА - П.ЗАХАРЧЕНКО провів черговий особистий прийом, під час якого розглянув звернення Наталії Харченко, матері загиблого під Іловайськом захисника України Євгена Харченка.

Наталія Харченко клопотала про соціальний захист сімей загиблих, про розміщення у громадському транспорті інформаційних табличок щодо безкоштовного проїзду членам сімей загиблих військовослужбовців, про потужну інформаційну кампанію у питаннях змін до чинного законодавства України по соціальному захисту сімей учасників АТО.

-   Моє прохання не для себе, насамперед, це стосується патріотичного виховання молоді та дітей у Дарницькому районі, - пояснює Наталія Харченко. -  Молодь має знати Героїв та розуміти, хто ці люди і що вони зробили для майбутніх поколінь.   Цим заходом ми з вами викажем подяку військовослужбовцям та їх сім’ям за внесок у збереження територіальної цілісності та національної гідності країни.

Також звучали пропозиції прийняти участь у забігу вшанування пам’яті воїнів АТО, встановити меморіал на території Дарницького району столиці полеглим в українсько-російській війні дарничанам, а також визначити 29 серпня 2018 року Днем скорботи за загиблими героями.

Наталія Харченко висловила особливу подяку громадському діячу і волонтеру Павлу Нетьосову та управлінню освіти Дарницької РДА та усім хто приймав участь в облаштуванні унікальної пересувної виставки-музею «Блокпост пам’яті. Дарниця» - своєрідного меморіалу загиблим героям АТО, на який завітали всі без винятку освітні заклади району.

-   Я з Вами повністю згоден,  надзвичайно важливо виховувати молодь та дітей у дусі патріотизму. Дарничани теж відстоювали європейське майбутнє України, захищали і захищають нашу країну на її кордонах. Упевнений, що підростаюче покоління має добре знати про відвагу та силу духу українців, про хід історії нашої держави, - відзначив очільник Дарниці Петро Захарченко,  відзначивши, що ім’ям Євгена Харченка названа вулиця у мікрорайоні Бортничі Дарницького району міста Києва.

Петро Захарченко доручив відповідним службам провести відповідну роботу.

Перейти до спискуВерсiя для друку