Головна  →  громадська рада  →  14 серпня 2018

Громадська рада провела засідання профільного комітету, на якому обговорили ситуацію з силовою сутичкою на Осокорках

Внаслідок фізичної сутички на мирній акції протесту, що пройшла на Осокорках 28.07.2018 - комітет з питань розвитку територій, контролю за благоустроєм та екологією Громадської ради при Дарницькій районній в місті Києві державній адміністрації провів розширене засідання комітету, що відбулося 09.08.2018.

Серед присутніх: працівники адміністрації на чолі з виконуючим обов’язки голови Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації П.ЗАХАРЧЕНКОМ, співробітники Дарницького управління поліції Головного управління Національної поліції у м. Києві, представник ТОВ «Контактбудсервіс», члени громадської організації «Екопарк Осокорки», члени Громадської ради при Дарницькій районній в місті Києві державній адміністрації, представники інших громадських об’єднань, мешканці.

Засідання комітету пройшло у формі конструктивного діалогу, на якому сторони конфлікту обговорили першочергові проблемні питання. Зі свого боку Громадська рада виступила своєрідним посередником, надавши мешканцям та забудовнику майданчик для спілкування.

За підсумком заходу буде напрацьовано протокол розширеного засідання комітету з питань розвитку територій, контролю за благоустроєм та екологією Громадської ради при Дарницькій РДА щодо прийнятих рішень.

Сподіваємось, що відкритий діалог стане відправною точкою до вирішення наболілих питань району.

Перейти до спискуВерсiя для друку