КМДА Київська міська державна адміністрація


14 серпня 2018

Шановні дарничани, запрошуємо вас на численні святкові заходи та локації до Дня Державного Прапора України та Дня незалежності України» на будь який смак

Шановні дарничани, запрошуємо вас на численні святкові заходи та локації до Дня Державного Прапора України та Дня незалежності України» на будь який смак

Виставка сучасної військової техніки

22 серпня на Михайлівський площі за участю Президента України відкриється виставка сучасної військової техніки.

Парад військ та техніки

24 серпня громадяни зможуть побачити традиційний Парад військ та техніки на вулиці Хрещатик. Початок о 10.00.

Встановлення національного рекорду «Найдовший Державний Прапор України»

23 серпня о 08.00 від Харківської площі до перетину проспекту М.Бажана та вулиці Л.Руденко відбудеться «Встановлення національного рекорду «Найдовший Державний Прапор України». Приходьте з близькими та знайомими та долучайтеся до розгортання 2700-метрового прапора України, який символізує 27-у річницю Незалежності нашої країни та 100-річчя відновлення нашої Державності!

Урочиста церемонія підняття Державного Прапора України та спільний молебень представників різних конфесій

Традиційно 23 серпня о 10.00 відбудеться урочиста церемонія підняття Державного Прапора України та спільний молебень представників різних конфесій біля будівлі Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації (вул. Кошиця,11). Одночасно з тим, підняття Державного Прапора України відбудеться ще на двох локаціях – у мікрорайоні Бортничі та парку «Позняки».

Забіг у пам’ять загиблих воїнів АТО міста Києва «Шаную воїнів, біжу за героїв України»

Дарницька районна в місті Києві державна адміністрація запрошує взяти участь у низці заходів, що організовуються Київською міською державною адміністрацією: участь у забігу «Вшануй Героя» (25.08.2018, ВДНГ), Забіг у пам’ять загиблих воїнів АТО міста Києва «Шаную воїнів, біжу за героїв України» - це нова традиція щорічного вшанування пам’яті полеглих воїнів. Це можливість пробігти дистанцію у 5 км. за кожного з тих, хто захищав нас від війни, подякувати та підтримати близьких наших героїв.

Народний проект «Стіна пам’яті»

Також вашій увазі представляємо ще один загальнонаціональний проект. 
Народний проект «Стіна пам’яті». Основний організатор та ідейник відомий військовий волонтер Павло Нетьосов. До 29 серпня - Дня Пам‘яті загиблих за Україну 2014-2018 рр. в російсько-украінській війні відкриється оновлена СТІНА НАРОДНОЇ ПАМ‘ЯТІ - МІСЦЕ, ДЕ ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ біля Свято-Михайлівського Золотоверхого монастиря.

Забіг у вишиванках

24 серпня о 09:00 запрошуємо взяти участь у п’ятому ювілейному «Забігу у вишиванках» (Русанівська Набережна). «Забіг у вишиванках» – яскраве патріотичне та родинне свято, свято єдності, коли українці згуртовуються, та усі разом, вдягнені у найкращі вишиванки, беруть участь у масовому забігу, символізуючи волю та незалежність нашої країни та нації.

Групове тренування з йоги у вигляді Герба України» – Новий Рекорд України

ТОВ «АЙДІА ТУ ЛАЙФ ІНВЕСТМЕНТ», за підтримки українських спортсменів, глибоко переймається складною соціальною ситуацією в країні, яка склалася внаслідок кризових подій в Донецькій та Луганській областях і задля підтримки та стимулювання патріотичних настоїв українського суспільства – організовує та проводить спортивно-масовий захід «Групове тренування з йоги у вигляді Герба України» – Новий Рекорд України, в рамках якого кияни та українські спортсмени утворять Герб України під час тренування з йоги. Далі буде змонтовано відеоролик – подарунок до Дня Незалежності України.
Урочиста церемонія старту та встановлення рекорду відбудеться 19 серпня 2018 року о 10:00 на вул. Хрещатик (між ст.м. «Театральна» та вул. Прорізною).



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.