КМДА Київська міська державна адміністрація


14 серпня 2018

Відновлення та поліпшення морального, психічного та фізичного стану дітей пільгових категорій та реалізація їх творчого потенціалу

Відновлення та поліпшення морального, психічного та фізичного стану дітей пільгових категорій та реалізація їх творчого потенціалу

З метою організації системи оздоровчих заходів, спрямованих на відновлення та поліпшення морального, психічного та фізичного стану дітей пільгових категорій та реалізації їх творчого потенціалу, з 28.07.2018 р. по 11.08.2018 року Центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Дарницького району міста Києва було організовано відпочинок в літньому  наметовому таборі «Інший вимір».

Група дітей у кількості 30 осіб пільгових категорій та волонтерів Центру        (діти з сімей, які опинились в складних життєвих обставинах, діти з сімей учасників АТО, малозабезпечених та багатодітних родин) під керівництвом 4-х керівників груп протягом 14 днів проживали у наметовому таборі в мальовничому куточку Карпатських гір Верховинського району Івано-Франківської обл.

Діти проживали в 2-3 місних наметах дерев’яних альтанках на полонині.

На території табору розміщені: їдальня, сцена, спортивний майданчик, місця загального користування, літній душ.

Керівниками групи  розроблена програма з врахуванням вікових категорій,  згідно з якою організовано змістовне дозвілля та відпочинок для дітей - учасників літнього оздоровлення, проводились тематичні культурно-виховні заходи: пізнавально - розважальні    та    розвиваючі    конкурси,   квести,  вікторини, тематичні бесіди, спортивні змагання, естафети.

За підтримки Верховинського ЦСССДМ та Управління поліції для дітей було проведено лекції щодо запобігання правопорушень та профілактики здорового способу життя.

Організовано екскурсії до музею «Гуцульщина» та музею Параджанова до смт. Верховина. Під керівництвом інструктора учасники оздоровчої групи здійснили піший вихід на гору Говерла. 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.