КМДА Київська міська державна адміністрація


23 серпня 2018

У Дарниці потужно відзначили День Прапора України та встановили Національний рекорд!

У Дарниці потужно відзначили День Прапора України та встановили Національний рекорд!

У всі часи, в усіх країнах, державний прапор був і залишається однією з найвищих і найбільш шанованих святинь. Він є втіленням національної єдності, честі та гідності, історії та сьогодення. Під цим знаменом наш народ ішов до проголошення самостійної України. Державний прапор є одним із основних символів нашої держави, її гордістю.

І сьогодні, 23 серпня 2018 року він об’єднав мешканців Дарницького району столиці. У цей урочистий день нам є чим пишатися. Ми з гордістю зазначаємо, що у Дарницькому районі міста Києва розгорнуто найдовший Прапор України довжиною 2 кілометри 700 метрів!

Кожні 100 метрів стягу символізують 27 років Незалежності України та приурочені 100-річчю відновлення української державності!

Сотні дарничан у цей день прийшли на проспект Бажана аби встановити Національний рекорд України і розтягнути стяг від метро Бориспільська до метро Позняки.

У святковому заході до Дня Прапора України також взяли участь учасники АТО, ветерани та представники численної громадськості.

Державний Прапор – один з трьох офіційних державних символів суверенітету держави.

Шановні мешканці, нехай у ваших серцях завжди живе почуття гордості за Батьківщину і наш Прапор! У цей святковий день бажаємо вам міцного здоров’я, великого родинного щастя, благополуччя, миру в родині, успіхів та процвітання.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.