КМДА Київська міська державна адміністрація


6 вересня 2018

Оголошення про початок формування постійно діючої конкурсної комісії з проведення конкурсів на зайняття посад керівників комунальних закладів охорони здоров’я, переданих до сфери управління Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації

Дарницька районна в місті Києві державна адміністрація (далі - Орган управління) оголошує про початок формування постійно діючої конкурсної комісії з проведення конкурсів на зайняття посад керівників комунальних закладів охорони здоров’я, переданих до сфери управління Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 27.12.2017 №1094 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я».

З метою забезпечення прозорості та відкритості прийняття рішень щодо призначення керівників комунальних закладів охорони здоров’я, переданих до сфери управління Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації пропозиції щодо кандидатур від громадської ради Органу управління або осіб (за згодою), делегованих громадськими об’єднаннями з питань захисту інтересів громадян у сфері охорони здоров’я та/або у сфері запобігання корупції і антикорупційної діяльності (за умови реєстрації таких громадських об’єднань не менш як за два роки до дати рішення про проведення конкурсу) та погоджених громадською радою Органу управління – по одній особі від кожного громадського об’єднання, до складу конкурсної комісії подаються до Органу управління протягом 15 днів з моменту оприлюднення оголошення.

Заяви приймаються за адресою: вул. О. Кошиця, 11, каб. 301 або каб. 323. Довідкову інформацію можна отримати за телефоном: 564-41-87.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.