Головна  →  Новини  →  11 червня 2014

На апаратній нараді обговорили «болючі» питання району

На апаратній нараді обговорили «болючі» питання району

         11 червня 2014 року в актовій залі  Дарницької райдержадміністрації під керівництвом голови – Геннадія Сінцова відбулась апаратна нарада. Цього разу були присутні депутати Київської міської ради, що обрані від Дарницького району: Сергій Костюк, Сергій Левада, Олександр Супруненко, Віталій Павлик, Володимир Гончаров, Сергій Котвицький та Ігор Баленко, які взяли активну участь в обговоренні питань порядку денного.

         На порядку денному розглянуто наступні питання:

-      про здійснення заходів з запобігання паркування автотранспортних засобів у зелених зонах на території Дарницького району;

-      про вжиття заходів з ліквідації стихійної торгівлі на території Дарницького району;

-      про функціонування районної ланки територіальної підсистеми Єдиної державної системи цивільного захисту.

         Особливу увагу було звернуто на вирішення питання стихійної торгівлі. Як зазначив Геннадій Сінцов – з одного боку стихійна торгівля нам створює незручності в підземних переходах до станцій метрополітену, залишаючи за собою бруд та сміття, а якість продуктів не завжди відповідає стандартам. З іншого боку, кожен з нас підтримує таку торгівлю, коли купуємо щось, проходячи такі точки. В результаті обговорення вирішено:

  •  створити карту локації місць стихійної торгівлі
  •  відділу контролю за благоустроєм, разом з працівниками Дарницького РУ ГУМВС проводити тричі на день рейди щодо запобігання незаконної стихійної торгівлі на території Дарницького району.

         За результатами апаратної наради напрацьовано протокол доручень.

Перейти до спискуВерсiя для друку