Головна  →  Оголошення  →  8 липня 2014

Конкурс на кращий ескіз паркової скульптури (фігура на постаменті) на честь столичним підприємцям

Конкурс на кращий ескіз паркової скульптури (фігура на постаменті) на честь столичним підприємцям

Громадська організація «Громадянський Корпус» спільно з Дарницькою районною в місті Києві державною адміністрацією оголошує конкурс на кращий ескіз паркової скульптури (фігура на постаменті) на честь столичним підприємцям, яку буде урочисто встановлено в парку «Позняки» з нагоди відзначення Дня підприємця 8 вересня 2014 р.

На даний час у м. Києві не існує пам’ятного знаку, який був би символом засвідчення столичною громадою існування в м. Києві численного підприємницького середовища, що має свою історію та відстоює власні інтереси.

Поява в Дарницькому районі такої скульптури буде схвально сприйнята усіма представниками малого та середнього бізнесу нашого району та міста, символізуватиме відкриття столичною владою нової сторінки діалогу
з підприємцями, сприятиме загальній консолідації столичної громади.

Висота скульптури – до 1 м, площа постаменту – до 1м2.

Можливий матеріал – камінь, бронза, конструкція з нержавіючої сталі.   

Свої пропозиції щодо ескізів прохання надсилати до 08 серпня 2014 року на адресу вул. О. Кошиця, 11, к. 111, 112 відділ з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації тел: 565-43-16, 564-97-57, 564-90-55,563-65-55.

Перейти до спискуВерсiя для друку