Головна  →  Новини  →  23 серпня 2014

Відзначення Дня Державного Прапора та 23-ї річниці незалежності України в Дарницькому районі

Відзначення Дня Державного Прапора та 23-ї річниці незалежності України в Дарницькому районі

23 серпня 2014 року на площі біля Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації з нагоди відзначення Дня Державного Прапора України та 23-ї річниці незалежності України відбулась урочиста церемонія вшанування Державного Прапора України.

 

Під час урочистих заходів голова Дарницького району м. Києва Геннадій Сінцов привітав всіх присутніх з державним святом, побажав миру і злагоди та зазначив,зокрема, що «…сьогодні всі українці світу разом з нами переживають радість свята Дня незалежності України і, водночас, смуток, що її територію намагаються черговий раз пошматувати вороги. Усі – юні хлопці, досвідчені військові, відважні жінки та дівчата, значна частина з яких – це  наші відважні дарничани, продовжують виборювати достеменну незалежність України своїми діями на передовій, у штабах, доброчинності й молитві...  Небайдужі серця б’ються в унісон з серцями українських солдат. Ми чекаємо на їхнє повернення і палко дякуємо за захист нашої Батьківщини!» 

Геннадій Сінцов вручив паспорти громадянина України членам районної ради старшокласників «Стріла», які досягли 16-річчя та, разом з депутатами Київської міської ради, обраними від Дарницького району Володимиром Гончаровим та Віталієм Павликом відкрив меморіальну дошку «Вічна пам’ять Героям Небесної Сотні!» на тематичній композиції «Пам`яті героїв ЄвроМайдану».

Завершилось свято концертом колективів художньої самодіяльності Палацу культури «Дарниця».

Після урочистостей гості заходу скоштували 14-ти кілограмовий торт у вигляді національного прапору України.

 

Також, за участю очільника Дарницького району Геннадія Сінцова та депутата Київської міської ради Володимира Гончарова відбулось урочисте підняття Державного Прапора України на найвищих житлових будинках Лівого берега Дніпра – вул. Срібнокільська,1   та   Княжий Затон, 21.

 

 

24 серпня за участі голови Дарницької РДА Геннадія Сінцова, депутата Київської міської ради Володимира Гончарова, працівників райдержадміністрації та громадськості району відбувся патріотичний флеш-моб з розфарбування у синьо-жовтий колір бетонного паркану загальною площею 728 кв.м. (пр-т Бажана, в районі вулиць Вірменської та Дніпродзержинської, м. «Вирлиця»). Це  найбільший за площею паркан в Дарницькому районі м. Києва, розфарбований у кольори національного прапора України!

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку