Головна  →  Новини  →  27 жовтня 2014

Привітання голови Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації із 70 річницею визволення України

Привітання голови Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації із 70 річницею визволення України

Шановні дарничани!

В ході Великої Вітчизняної війни 1941–1945 років саме на території України відбулися ключові битви за визволення Європи від фашизму. Завершила визволення України Карпатська операція, що розпочалася 9 вересня 1944 року. 27 жовтня 1944 року було звільнено Ужгород, 28 жовтня Радянські війська вийшли на сучасний кордон нашої Держави.

Сьогодні  важливий  день - день, який завжди буде жити в серцях усіх жителів  України . Рівно 70 років тому війська Радянської армії звільнили  країну  від  чужоземної навали . Вічна слава і шана героям, полеглим за свободу  та незалежність . 

Пам ’ять  про найстрашнішу та кровопролитнішу війну залишиться в думках та серцях українців. З упевненістю можна сказати, що сувора правда військового часу являється прикладом мужності, щирого патріотизму, незламності духу. На жаль  і зараз український народ вимушений відстоювати незалежність та територіальну цілісність держави.  Знову люди проявили хоробрість, підтримку, сердечність та згуртованість.

Я вірю, що найближчим часом ми будемо стояти під блакиттю мирного неба завдяки тим, хто ціною власного життя визволяв нашу Батьківщину. Хто, незважаючи ні на що, впевнено йшов до перемоги. 

Вічна пам’ять героям, які загинули під час Великої Вітчизняної Війни і тим, хто загинув на лінії фронту у наш час. Їхній подвиг  ніколи не забудеться і всі покоління будуть плекати його в серцях.

Бажаю перемоги, миру, благополуччя та щастя. З днем визволення України від фашистських загарбників.

 

З повагою

 

Голова Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації Геннадій Сінцов.

Перейти до спискуВерсiя для друку