Головна  →  Допомога бійцям АТО  →  29 жовтня 2014

«Українські діти – солдатам!»

«Українські діти – солдатам!»

Кожного дня ми, діти – учні, жінки – освітяни Дарницького району, піклуємося про наших мужніх, вірних воїнів – захисників цілісності та недоторканності нашої Батьківщині.

Про це може свідчити й низка організованих і проведених нами благодійних акцій: «Ми за мир!», «Збережи життя солдату», «Ім’я Героя на карті України» та щоденні гуманітарні каравани від навчальних закладів Дарницького району, що спрямовуються до бійців на Схід України.

Наприклад, трудовий колектив дитячого навчального закладу № 7 (директор – Верніковська Людмила Олександрівна) разом з вихованцями та батьками організували благодійну ярмарку. У рамках якої проводились: музичні міні-розваги, продаж солодощів, що виготовили батьки разом з дітьми, збір теплих речей. Діти з вихователями малювали привітання та побажання, писали листи хоробрим воїнам-дарничанам і бажали їм, щоб теплі шкарпетки, рукавички, светри зігріли їх, щоб вони, при цьому, згадували своїх рідних і знали, що на них чекають вдома живими і здоровими.

Зібрані від ярмарку кошти – 8875 грн. було передано на потреби 12 батальйону територіальної оборони м. Києва волонтеру - Раїсі Шматько.

Перейти до спискуВерсiя для друку