Головна  →  Новини  →  5 листопада 2014

Відкриття відділу "Ощадбанку"

Відкриття відділу "Ощадбанку"

05 листопада за адресою вулиця Харківське шосе 144-в, відреставрований відділ «Ощадбанку», відчинив двері для відвідувачів. Відкриття розпочалось урочистим перерізанням стрічки.

На заході були присутні Головацький Владислав Франкович - керуючий філією "Ощадбанку" в Дарницькому районі,     Стецевич Андрій Ігорович - начальник Головного управління по місту Києву та Київській області, Андріяка Максим Олександрович - керуючий відділенням "Ощадбанку" № 10026/062, начальник фінуправління Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації - Комишник Лариса Степанівна та інші гості. 

Відділ приємно вразив комфортабельністю. Перед входом розташований банкомат, де у будь-який час можна зняти кошти. 

Всередині розміщені зручні дивани, столи та стільці, інформаційно-платіжний термінал за допомогою якого можна оплатити комунальні послуги, поповнити рахунок мобільного зв’язку тощо.  Також працює 4 каси та є інформаційні центри. Молодий та енергійний колектив банку робить усе можливе, аби його відвідувачі максимально швидко та комфортно вирішували свої питання. 

Андріяка Максим Олександрович, керуючий відділенням «Ощадбанку» № 10026/062: «Перед входом знаходиться пандус для людей з фізичними вадами. Ми створили найбільш зручний для мешканців режим роботи відділення: з понеділка по п’ятницю з 9.00 до 19.00 без перерви, а також у суботу з 9.00 до 18.00 без перерви на обід. Достатня площа для очікування також відіграє велику роль. У разі утворення невеликих черг, передбачена достатня кількість стільців та диванів».

Відділ «Ощадбанку» на вулиці Харківське шосе 144-в чекає своїх відвідувачів та гарантує максимальну якість обслуговування.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку