Головна  →  Новини  →  18 вересня 2018

Дарниця встановлює нові рекорди! Найбільший мотузковий парк України знаходиться у Дарницькому районі міста Києва

Дарниця встановлює нові рекорди! Найбільший мотузковий парк України знаходиться у Дарницькому районі міста Києва

Сьогодні, 18 вересня у парку «Партизанської слави» встановили новий рекорд на території мотузкового парку пригод та сімейного відпочинку "SEIKLAR". Саме тут знаходиться найбільший мотузковий парк України. Цей факт зафіксовано у Книзі рекордів України! 
В найбільшому мотузковому парку країни на даний час функціонує 11 доріжок загальною протяжність понад 2000 метрів.
За загальною протяжністю парк входить до найбільших мотузкових парків Європи.
Товариство з обмеженою відповідальністю "Молодий ліс" починаючи з 2010 року забезпечує діяльність мотузкового парку пригод та сімейного відпочинку "SEIKLAR" розташованого у парку "Партизанської слави" Дарницького району міста Києва.
Парк розрахований на різні вікові категорії відвідувачів. Для самих маленьких – облаштовано дитячий майданчик та дві мотузкові доріжки, де малюки під наглядом та за допомогою дорослих підкорюють свої перші вершини. Інші доріжки різного рівня складності дозволяють підліткам та дорослим випробувати свою силу, проявити волю до подолання труднощів.
Довідково: 7 мотузкових доріжок різного рівня складності на висоті від 1,8 до 14 метрів над землею дозволяють дорослим та дітям, у супроводі дорослих, пройти 111 ігрових дистанцій, загальною протяжністю майже 1600 метрів; 2 мотузкові доріжки для підлітків (маршрут "Teenager") розміщені на висоті 1,3 метра на землею містять 26 ігрових дистанцій, загальною протяжністю 230 метрів; 2 мотузкові доріжки для найменших відвідувачів (віком від 2,5 років, маршрут "Baby") розміщено на висоті від 0,5 до 0,7 метра над землею. На доріжках розміщено 27 ігрових дистанцій, загальна протяжність – 250 метрів.

Перейти до спискуВерсiя для друку